ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita Volkswagen Golf VII

Volkswagen

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Volkswagen [Muuta]
Malli: Golf VII [Muuta]
Mallin kuvaus:

Rengaskausi:

 Volkswagen Golf VII renkaat

Volkswagen Golf VII renkaat löydät sadoilta eri rengasvalmistajilta kätevästi suoraan Rengas-Onlinen verkkokaupasta, mistä useamman renkaan tilaavat asiakkaat saavat nyt myös kuljetuksen Suomen sisällä postikuluitta. Valikoimastamme löydät kaikki suosituimmat rengasvalmistajat sekä lukuisia edullisemman hintaluokan vaihtoehtoja, jotka ovat silti ajo-ominaisuuksiltaan turvallisia. Volkswagen Golf VII renkaat voit tilata kaikki suosituimpiin malleihin, kuten 1.2, 1.2TSI, 1.4, 1.4TDI, 1.6 ja 2.0. Tarvitsitpa sitten kesärenkaat tai maksimaalista pitoa tarjoavat talvirenkaat, niin valikoimastamme saat ne itsellesi järkihinnoin. Edullisempien hintojen lisäksi löydät nyt verkkokaupastamme kätevän rengashaun, jolla selvität autoosi soveltuvat rengasmallit ja koot entistä helpommin. Hakuun sinun tarvitsee syöttää ainoastaan ajoneuvosi merkki, malli ja tyyppi, jonka jälkeen saat tuloksena listan ehdotetuista renkaista.

EU-rengasmerkinnät ja renkaiden valinta

Verkkosivuillamme tuotekuvausten yhteydessä ilmoitetut EU-rengasmerkinnät ovat myös kätevä tapa vertailla eri tuotteita. Kun vaihtoehtoja voi olla jopa satoja erilaisia, niin voi olla hankala selvittää, mitkä renkaat soveltuvat juuri omaan käyttöösi kaikista parhaiten. Nämä merkinnät ovat paras tapa selvittää rengasmallin todelliset ominaisuudet, sillä niissä tuotteet arvostellaan märkäpidon, rengasmelun ja vierintävastuksen perusteella, mikä kaikki vaikuttavat oleelliset ajoturvallisuuteen, mukavuuteen ja polttoaineenkulutukseen.

Talvirenkaat ja kesärenkaat verkosta

Volkswagen Golf VII renkaat tilaat itsellesi edulliseen hintaan ja jouhevalla toimituksella Rengas-Onlinen verkkokaupasta, mistä useamman renkaan ostavat asiakkaat saavat nyt myös kuljetuksen tuotteille kaupan päälle! Tee ajamisesta turvallisempaa jo tänään ja lähetä tilaus!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 03:37