ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita Toyota Yaris

Toyota

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Toyota [Muuta]
Malli: Yaris [Muuta]
Mallin kuvaus:

Rengaskausi:

 Toyota Yaris renkaat

Toyota on tarjonnut pikkuauto Yarisin jo vuodesta 1999. Yhdysvaltojen ja Euroopan markkinoille suunniteltua autoa valmistetaan Ranskassa. Liikenteessä on jo yli 2.5 miljoona Yaris autoa. Suomessakin Toyota Yaris on menestynyt erittäin hyvin. Yaris Verso – pieni tila-auto, joka myös tuli markkinoille vuonna 1999 oli myös suosittu. Verso-S myytiin omalla nimellä. Ensimmäinen sukupolvi syrjäytti Toyota Starletin. Se oli saatavilla kahdella eri bensamoottorilla ja 75 bhp:n dieselmoottorilla. Jossain paikoissa Yaris TS sai tilattua 105 bhp bensamoottorilla. Oletuksena kaikissa versioissa oli viisivaihteistolla; mutta automaattisena se oli myös saatavilla. Yarisin toinen sukupolvi oli myynnissä vuosina 2005-2011. Se mainostettiin edeltäjäänsä turvallisempana ja sai täydet 5 tähteä Euro NCAP- törmäystestissä. Lisäksi se tarjosi enemmän tilaa sisältä. Kolmen bensa- ja yhden dieselmoottorin lisäksi Yaris TS oli taas saatavilla, nyt myös 133 bhp:lla. Vuonna 2009 Toyota Yaris II sai paljon negatiivista julkisuutta. Samaan aikaan yhtiö otti takaisin yli miljoona ajoneuvoa puutteellisen turvalliisuden takia. Samaan aikaan julkistettiin kolmannen sukupolven Yaris. Ensimmäisenä kertana sitä myytiin Hybridinä yli 99 bhp:lla.

Auton voi tilata 1.0, 1.33 ja 1.4 D-4D malleina. Oikeanlaiset renkaat Toyota Yaris autollesi löydät helposti verkkokaupastamme rengas-online.com. Voit etsiä myös rekisterinumerolla, jolloin syötät autosi rekisterinumero siihen tarkoitettuun kenttään. Tämän jälkeen ruudulta näet yhteensopivat renkaat autollesi.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 03:31