Renkaita Toyota

Toyota

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Toyota [Muuta]
Malli:

Sopivat renkaat Toyota-malleille:

lisää ...

Rengaskausi:

 Renkaat Toyota autoihin

Toyota perustettiin vuonna 1937. Vuonna 2007 se myi 9,5 miljoonaa autoa mikä teki siitä maailman suurimman autonvalmistajan. Asiakkaat arvostavat erityisesti Toyota autojen luotettavuutta. Toyotalla on laaja valikoima eri malleja. Suosituimmat ovat:

  • Toyota Auris

  • Toyota Avensis

  • Toyota Aygo

  • Toyota Corolla

Rengasvalikoima Toyota autoille on myös laaja. Juuri sinun Toyota autoosi voit käyttää minkä tahansa valmistajan renkaita. Toyota autojen vakiovarusteena käytetään tunnettuja rengasvalmistajia.

Sopiva malli mille tahansa Toyotalle

Pienemmille malleille kuten Toyota IQ:lle on rajallinen valikoima renkaita kun puhutaan rengaskoista joita voidaan käyttää. IQ mallin vakiorenkaat ovat kokoa 175/65 R15. Kompaktin luokan malleille, valikoima on moninaisempi. Esimerkiksi riippuen moottorin tyypistä, Toyota Auris malliin voit valita useiden eri rengaskokojen väliltä. Toyota Auris Hatchback I 1.4 L mallille on alunperin sopivat renkaat kokoa 195/65 R15. Voit kuitenkin myös valita koista:

  • 205/60 R15

  • 205/55 R16

  • 215/45 R17

Katumaasturi Toyota RAV4 mallille leveämmät renkaat ovat mahdolliset (235mm asti). On kuitenkin suotavaa tarkastaa rekisteröintitodistuksesta lailliset koot ennen kuin tilaat renkaat Toyota autoosi. On suositeltavaa käyttää niitä renkaita jotka ovat hyväksytty auton valmistajan toimesta.

Onko sinulla kysyttävää? Tarvitsetko neuvoja?

Täältä löydät vastaukset! Me olemme enemmän kuin iloisia saadessamme auttaa sinua löytämään oikean renkaan autollesi.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 27.10.2020 06:47