ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita Skoda Octavia

Skoda

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Skoda [Muuta]
Malli: Octavia [Muuta]
Mallin kuvaus:

Rengaskausi:

 Skoda Octavia renkaat

Skoda Octavia renkaat ovat saatavilla nyt Rengas-Onlinen suuresta rengasvalikoimasta edullisin hinnoin. Valikoimasta löydät parhaimmat kesärenkaat, talvirenkaat ja ympärivuotiset renkaat kaikkiin suosituimpiin Octavia 1.2 – 2.0 –malleihin. Sivuillamme asioimalla saat käyttöösi myös osaavan ja ystävällisen rengasneuvonta –palvelun, joka on valmiina auttamaan sinua rengasvalintoihin liittyvissä kysymyksissä. Renkaiden valinta – Skoda Octavia renkaat Kun valitset autoosi ja omaan käyttötarkoitukseesi soveltuvia renkaita, niin oikean rengaskoon lisäksi kannattaa tarkastella sen ominaisuuksia.

Rengasmelusta, vierintäkitkasta ja märkäpidosta saat helpoiten tietoa EU-rengastestien tuloksista, mitkä ovat myös verkkosivuillamme nähtävissä tuotekuvausten yhteydessä. Märkäpidolta, mikä on kaikista eniten turvallisuuteen vaikuttava tekijä. Tulisi aina vaatia vain parasta, sillä edelleen suuri osa vakavammista onnettomuuksista tapahtuu auton joutuessa vesiliirtoon. Rengasmelu puolestaan vaikuttaa merkittävästi ajomukavuuteen varsinkin pidemmillä matkoilla, sillä sen ollessa alhainen, myös sisätiloihin kuuluva kohina pienentyy. Vierintäkitka osaltaan voi vaikuttaa huomattavasti auton polttoaineenkulutukseen, sillä kun renkaiden vierittämiseen kuluva energia on alhaisempi, myös polttoaineenkulutus on pienempi.

Osta verkosta ja säästä Ostamalla uudet ympärivuotiset renkaat, kesärenkaat tai talvirenkaat suoraan verkosta Rengas-Onlinen sivuilta, voit säästää huomattavia summia rengaskuluissa. Asioimalla meillä saat käyttöösi myös rengasneuvonta –palvelumme, joka on valmiina auttamaan sinua rengasvalinnoissa.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 03:43