Renkaita Porsche

Porsche

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Porsche [Muuta]
Malli:

Sopivat renkaat Porsche-malleille:

lisää ...

Rengaskausi:

 Renkaat Porscheen

Porsche merkitsee monelle kuljettajalle esimerkkiä täydellisestä urheiluautosta. Porsche koki sen suuren läpimurron vuonna 1963, kun Porsche 911 malli esiteltiin ensimmäistä kertaa. Tänään sen valikoimissa ovat mallit:

  • Porsche 911

  • Porsche Carrera GT

  • Porsche Boxster

  • Porsche Cayman

  • Porsche Panamera

  • Porsche Cayenne

Nämä mallit ovat suosittuja ympäri maailman ja jokaiselle mallille on olemassa myös sopivat Porsche renkaat.

Porsche renkaiden nykyiset ulottuvuudet

Porsche on yksi harvoista autovalmistajista joka on aktiivisesti osallisena renkaiden kehitystyöhön. Yritys julkaisee tasaisin väliajoin uusia painoksia normaaleista renkaista ja talvirenkaista kaikkiin uusiin ajoneuvoihinsa. Sen lisäksi Porsche asettaa tiettyjä oletuksia valmistajille. Renkaat jotka ovat selviytyneet testeistä merkataan kirjaimella N. Porsche käyttää suositussa Porsche 911 mallissaan vakiona Dunlop rengasvalmistajan renkaita. Myös Porsche Boxster on varusteltu Dunlopin valmistamilla renkailla. Porsche työskentelee myös Bridgestonen kanssa renkaiden kehityksen parissa. Tavallisesti Porsche renkaat ovat 19 tuumaiset. Mallin mukaan Porschen renkaat saattavat kuitenkin olla myös 17 tuumaiset.

Onko sinulla kysyttävää? Tarvitsetko neuvoja?

Täältä löydät vastaukset! Me olemme enemmän kuin iloisia saadessamme auttaa sinua löytämään oikean renkaan autollesi.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 06:46