ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita Opel Vivaro

Opel

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Opel [Muuta]
Malli: Vivaro [Muuta]
Mallin kuvaus:

Rengaskausi:

 Opel Vivaro renkaat

Vivaro on Opelin valmistama pakettiauto, jota seurasi Arena malli. Sitä kehitettiin yhdessä Renault-Nissanin kanssa, ja se on lähes identtinen Renault Trafic ja Nissan Primastar mallien kanssa. Vuonna 2002 se palkittiin ”Vuoden pakettiauto” palkinnolla. Vivaro Combi, Tour ja Life ovat minibusseja. Lisäksi se on saatavana kuljetusautona, tuplahyttisenä tai flatbed mallina. Auton moottori on valittavissa useasta eri vaihtoehdosta, joissa tehokkaimmassa on hevosvoimia 150. Auton vaihteisto on joko kuusivaihteinen manuaalivaihteisto tai kuusivaihteinen automaattivaihteisto.

Osoitteesta rengas-online.com Opel Vivaro renkaiden valikoima on erittäin suuri. Siellä ne on saatavana useassa eri koossa useilta eri valmistajilta. Sallitut rengaskoot Opel Vivaro autoosi on löydettävissä autosi rekisteröintitodistuksesta. Saman tiedon löydät myös käyttämällä sivuillamme olevaa kätevää hakukonetta.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.09.2019 03:32