Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

Rengasneuvonta OPEL

Etsi auton mukaan:
Autosi malli ei välttämättä löydy sivulta tai listassa voi olla virheitä. Jos et löydä autosi tyyppiä, niin ilmoita meille asiasta.
Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä etsiä myöhemmin uudestaan.
Hakusi ei tuottanut tuloksia.
Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorin tyyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Renkaat Opeliin

Adam Opel perusti Opelin vuonna 1862. Autojen tuotanto aloitettiin 1899. Nykyään Opel on General Motorsin omistuksessa ja toimittaa autoja Euroopan lisäksi myös muun muassa Kiinaan, Australiaan ja Singaporeen. Asiakkaat arvostavat Opel autojen luotettavuutta, mutta ainoastaan oikeanlaisten renkaiden avulla saat parhaan ajonautinnon ja optimaalisen dynamiikan.

Laaja valikoima renkaita useilta eri rengasvalmistajilta

Opel on yksi johtavista autonvalmistajista. Sen takia melkein kaikki rengasvalmistajat tarjoavat sopivat renkaat Opelille. Vakiovarusteiden osalta, Opel tekee yhteistyötä erityisesti rengasvalmistaja Continentalin kanssa. Esimerkiksi Opel Astra tulee vakiona Continental Premium Contact renkaiden kanssa. Opel Corsa on varustettu kokoa 185/55 R15 olevilla Bridgestone S01 renkailla. Paremma turvallisuuden ja sopivuuden kannalta, sinun tulisi aina valita laaturenkaat tunnetuilta valmistajilta. Erilaiset testit osoittavat aina, että halvat renkaat ovat suuri turvallisuus riski. Me tarjoamme jokaiselle Opel mallille oikean renkaan, jotta voit kulkea turallisesti millä tahansa tiellä ja missä tahansa säässä.

Löydä oikeat renkaat Opel mallillesi

Etsiessäsi oikeanlaisia renkaita Opel autolle, sinun tulisi kiinnittää erityistä huomiota renkaaseen kirjoitettuihin merkkeihin. Siinä on koodinumeroita ja kirjaimia, joita ei ole niin helppo ymmärtää, jos renkaista on vain vähän kokemusta. Ensimmäinen merkki tarkoittaa renkaan leveyttä millimetreissä, jonka jälkeen tulee profiilisuhde, millä tarkoitetaan renkaan korkeutta prosentteina poikkileikkausleveydestä. Seuraavana tulee renkaan tyyppimerkki. Kirjain ”R” tarkoittaa esimerkiksi että kyseessä on vyörengas (radial). Viimeisenä tulee vanteen halkaisijan koko tuumissa, kantavuusindeksi ja nopeusluokka. On tärkeää vaihtaa renkaat Opeliisi kun on tarvetta. Jokaine puuttuva millimetri kulutuspinnalta kasvattaa jarrutusmatkaa useilla metreillä.

Onko sinulla kysyttävää? Tarvitsetko neuvoja?

Täältä löydät vastaukset! Me olemme enemmän kuin iloisia saadessamme auttaa sinua löytämään oikean renkaan autollesi.
Onko sinulla muuta kysyttävää? Tarvitseko apua jossain?
Haluamme auttaa sinua löytämään oikeanlaiset renkaat autoosi.