ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita Nissan Qashqai

Nissan

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Nissan [Muuta]
Malli: Qashqai [Muuta]
Mallin kuvaus:

Rengaskausi:

 Nissan Qashqai renkaat

Nissan Qashqai on auto hieman erikoisella nimellä. Nimi tulee nomaadisesta heimosta lounais-Iranista. Tämän mallin ideana on tarjota dynaaminen ja urheilullinen auto hieman pienemmässä koossa verrattuna tavalliseen SUV malliin. Tämän takia malli luokiteltiin CUViksi (Crossover Utility Vehicle), kun se julkistettiin 2007. Nissan Qashqai ei syrjäyttänyt sen edeltäjää, vaan sen voi nähdä täysin uutena ajoneuvona Nissanin porftoliossa. Auto luomisessa käytetty pohja on sama kuin Nissan Note mallilla. Tänäpäivänä löydät myös 7-istuimisen Nissaan Qashqain.

Nissan Qashqai on saatavilla kaikissa sarjoissa niin etu- kuin takavetoisena. Moottorin tehokkuudessa on eroja eri malleissa. Tavallisesti maastoauto kiihtyy nollasta sataan kilometriin tunnissa alle kymmenessä sekunnissa. Jos omistat Nissan Qashqain ja etsit uudet Nissan Qashqai renkaat, tulet löytämään ne sivustollamme rengas-online.com varmasti. Yksinkertainen haku tällä sivustolla paljastaa sinulle kaikki yhteensopivat renkaat nopeasti ja vaivattomasti. Valitse mallin nimi ja ajoneuvon tyyppi, niin kone näyttää sinulle listan saatavilla olevista rengasko´oista – tämä tekee ostamisen helpoksi, jos et tiedä tarvittavan rengaskoon Nissan Qashqai autollesi. Toinen vaihtoehto on etsiä suomalaisen rekisterinumeron avulla, jolloin kone ilmoittaa sinulle yhteensopivat renkaat ruudulta. Koko homman tekee erittäin helpoksi meidän asennuskumppanisysteemimme. Voit valita lähistöltäsi jokin asennuskumppani ja lähettää renkaat tälle suoraan, jolloin renkaiden saapuessa voit käydä samalla asennuttamassa ja postua liikkeesä uusilla kumeilla. Mikäli tarvitset vanteet, voit myös käyttää vannesimulaattoria, jolloin näät millaisilta vanteet näyttävät autosi alla.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 03:38