ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita Mitsubishi

Mitsubishi

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Mitsubishi [Muuta]
Malli:

Sopivat renkaat Mitsubishi-malleille:

lisää ...

Rengaskausi:

 Renkaita Mitsubishille

Mitsubishi on Tokiossa päämajaansa pitävä japanilainen autonvalmistaja, joka on valmistanut kansainvälisiä autoja vuodesta 1917 alkaen. Yhtiö on yksi suurimmista autonvalmistajista Japanissa ja se on myös saavuttanut merkittävää suosiota ympäri maailman. Koska autoja myydään suuria määriä, lähes jokainen rengasvalmistaja tarjoaa Mitsubishin malleihin sopivia renkaita - alunperin tämä japanilaisvalmistaja teki yhteistyötä lähinnä Bridgestonen kanssa.

Mitsubishi tarjoaa jatkuvasti asiakkailleen tämän hetken markkinoiden parhaita ja edullisimpia autoja. Mitsubishin autot ovat käytössä monissa olosuhteissa, sateessa ajamisesta aina järjestetyissä tapahtumissa kilpailemiseen saakka. Eräänä monista malleista Mitsubishi Pajero -maasturi on varustettu Bridgestone renkailla. Lisäksi Mitsubishi käyttää myös Dunlop- ja Yokohama-renkaita.

Valitse oikea rengaskoko Mitsubishiisi

Jos et ole varma, minkä kokoiset renkaat tarvitset tai mitä merkkiä Mitsubishi suosittelee, voit aina tarkistaa asian auton käyttöohjekirjasta. Useimmille malleille voit valita useiden verkossa saatavilla olevien rengaskokojen väliltä. Niinpä esimerkiksi Mitsubishi ASX on varustettu 215/65 R16 -renkailla. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää jotain alla mainittua kokoa:

  • 225/60 R16

  • 215/55 R17

  • 215/60 R17

Tarjoamme verkossa laajimman valikoiman rengasmerkkejä ja -kokoja auttaaksemme sinua löytämään oikean valinnan omaan Mitsubishi-maliisi.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 16.06.2019 06:45