ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita KIA Sportage

KIA

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: KIA [Muuta]
Malli: Sportage [Muuta]
Mallin kuvaus:

Rengaskausi:

 Kia Sportage renkaat

Kia on tarjonnut Sportage mallia vuodesta 1994 alkaen. Auto on luokaltaan katumaasturi. Mallin ensimmäinen sukupolvi oli samankaltainen kuin Kia Retona, joka oli varusteltu nelivedolla, ja joka oli jokin aika sitten saatavilla Saksassa. Vuonna 2004 markkinoille tuli mallin toinen sukupolvi, joka pohjautui Hyundai Tucson malliin. Se esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä samana vuonna, ja siihen oli valittavissa joko etu- tai neliveto. Aluksi valikoimassa oli kaksi bensiinimoottoria ja myöhemmin valikoimiin tuli myös dieselmoottori, josta kuitenkin puuttui tietty suodatin. Kia muutti tämän seuraavassa moottoripäivityksessä.

Nykyinen Kia Sportage malli on ollut myynnissä vuodesta 2010 lähtien. Se on tämän katumaasturin kolmas sukupolvi – rakenteeltaan identtinen Hyundai ix35 mallin kanssa. Auto valmistetaan Slovakiassa. Vuonna 2011 se palkittiin Red Dot palkinnolla mallin designin johdosta ja vuotta aiemmin auto oli Euro NCAP- kolaritestissä luokkansa paras. Kia Sportage renkaissa tulee olla vähintään 4 mm syvät urat, jotta ne takaavat turvallisuuden parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi Kia Sportage renkaiden koko tulee olla mallillesi juuri oikea – opit tästä enemmän vilkaisemalla autosi rekisteröintitodistukseen. Tilaa uudet renkaasi verkkokaupastamme osoitteesta rengas-online.com – tilatessasi vähintään kaksi rengas kerralla saat toimituksen ilmaiseksi!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 03:40