ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita Honda CR-V

Honda

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Honda [Muuta]
Malli: CR-V [Muuta]
Mallin kuvaus:

Rengaskausi:

 Honda CR-V renkaat

Kompakti off-road ajoneuvo, Honda CR-V, on ollut nyt myynnissä noin 20 vuoden ajan.Vuonna 1996 julkaistiin ensimmäinen sukupolvi tästä Compact Runabout Vehicle (CR-V) ajoneuvosta kahdella eri moottorivaihtoehdolla. Alun perin se oli saatavilla ainoastaan automaativaihteistolla mutta asia muuttui pian. Ensimmäisen sukupolven tunnusomainen ominaisuus oli takaluukku, joka aukesi poikittain vararenkaan kanssa ja retkeilypöytä, joka oli tavaratilassa. Toinen CR-V:n sukupolvi, joka tuli markkinoille vuonna 2001, sai viimeinkin dieselmoottorin joka oli laajasti pidetty asia Saksassa. Mutta siitä huolimatta malli ei myynytkään siellä kovin hyvin. Sen teknisistä ominaisuuksista johtuen auto ei ollut myöskään tarkoitettu vaikeille maastoteille – huolimatta nelivedostaan ja jykevistä Honda CR-V renkaista. Riittävä pito tavallisilla teillä ja maastossa on pitkälti renkaiden vastuulla. Niiden on oltava tarpeeksi laadukkaat ja ajoneuvolle erikseen hyväksytyt.

Uudet Honda CR-V renkaat ovat saatavilla osoitteesta rengas-online.com. Vuonna 2006 seuraava CR-V sukupolvi tuli markkinoille kahdella bensiinimoottorilla ja kahdella dieselmoottorilla, joiden väliltä ostaja pystyi valitsemaan mieluisensa. Se oli markkinoilla vuoteen 2012 saakka. Nykyään myynnissä oleva sukupolvi on saatavilla joko viisi- tai kuusivaihteisena manuaalina. Kaikki moottorit täyttävät sovitut Euro 5 päästörajat.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 03:43