ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita Honda

Honda

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Honda [Muuta]
Malli:

Sopivat renkaat Honda-malleille:

lisää ...

Rengaskausi:

 Renkaat Honda

Honda n historia alkoi 1920‑luvulla. Ensimmäiset autot esiteltiin maailmalle vuonna 1963 moottoripyöränäytöksessä, joka pidettiin Tokiossa. Nykyään Honda on eräs maailman suurimmista autonvalmistajista. Honda valmistaa kompakti‑ ja keskiluokan autoja. Automallistasi riippumatta sivustolta rengas-online.com löydät oikeat renkaat Hondaasi. Etsiessäsi sopivimpia renkaita voit myös valita ensiluokkaisista rengasvalmistajista.

Oikeiden renkaiden valinta ensiluokkaisista rengasvalmistajista

Valitessaan automalleihinsa renkaita Honda tekee yhteistyötä eri rengasvalmistajien kanssa. Esimerkiksi FCX‑mallissa on Yokohama‑renkaat koossa 245/60 R16. Honda Civic, eräs suosituimmista malleista, on alun perin varustettu Bridgestone‑renkailla kooltaan 195/60 R15; Honda Civiciin käytetään myös 14–16‑tuumaisia Dunlop ‑renkaita.

Löydä oikeat renkaat jokaiseen Honda‑malliin

Kun valitset renkaita Hondaasi, ennen tietyn hinnan etsimistä sinun on kiinnitettävä huomiota renkaiden laatuun. Kompaktiluokan autoihin tarjoamme 14‑ ja 15‑tuumaisia renkaita leveydeltään 175 ja 195 mm. Honda S2000 ‑malliin on käytettävä renkaita, joiden leveys on 205 ja halkaisija 16 tuumaa. Näitä renkaita voi käyttää sekä teräs‑ että metalliseosvanteille. Kun valitset Hondaasi laadukkaat renkaat, ne antavat turvallisuutta kaikissa tilanteissa, riippumatta sääolosuhteista ja tietyypistä. Suuret ajokilometrit ja vähäinen polttoaineen kulutus ovat seikkoja, jotka sinun tulisi ottaa huomioon renkaita valitessasi.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 17.06.2019 06:44