ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita Ford

Ford

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Ford [Muuta]
Malli:

Sopivat renkaat Ford-malleille:

lisää ...

Rengaskausi:

 Renkaat Ford

Ford‑yhtiön perusti vuonna 1903 Henry Ford. Viisi vuotta myöhemmin vallankumoukselliset T‑mallit tuotiin markkinoille. Nykyään Ford on eräs suurimmista autonvalmistajista, jota arvostetaan kaikkialla maailmassa. Ford‑malleja on laaja valikoima, ja ne täyttävät kaikki tarpeet tai vaatimukset, joita kuljettajalla saattaa olla. Valitsemalla sopivat renkaat Fordiisi saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn, ja autosi ajamisesta tulee miellyttävä kokemus.

Fordin kanssa yhteistyötä tekevät rengasvalmistajat

Etsiessäsi parhaita renkaita voit valita useista eri rengasvalmistajista. Voit valita myös Goodyear‑renkaat. Tämä rengasvalmistaja tarjoaa laadukkaita renkaita seuraaviin malleihin:

  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo

Goodyear‑renkaiden lisäksi Ford käyttää vakiovarusteina autoissaan myös Bridgestone‑ ja Michelin‑renkaita.

Optimaalinen hallinta kaikissa tilanteissa

Jotta Fordin hallinta olisi optimaalista talvellakin, on suositeltavaa vaihtaa renkaat lämpötilan laskiessa alle 7 ºC‑asteen. Joissakin maissa on pakollista asentaa autoon oikeat renkaat vuodenajan mukaisesti (talvi tai kesä). Jotta pito olisi optimaalinen talvella, voit valita renkaat, joissa on lumihiutaleen kuva; M+S‑renkaat tarjoavat hyvän vakauden mutaisissa ja lumisissa olosuhteissa.

Optimaalinen pito sääolosuhteista riippumatta

Jokasään renkaat ovat kompromissi kesä‑ ja talvirenkaiden välillä. Jokasään renkaita voi käyttää ympäri vuoden. Tunnistat nämä renkaat seuraavista kuvista: aurinko, sadepisara tai lehti. Jokasään renkaat soveltuvat hätätilanteiden (esimerkiksi renkaan puhkeamisen) varalle. Tämän tyyppiset renkaat mahdollistavat turvallisen ajon, jos renkaista häviää ilma. Voit ajaa edelleen 100 km enintään 80 km/h nopeudella. Näin voit ajaa auton talliin sen sijaan, että odottelisit tiepalvelua.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.09.2019 06:44