ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita BMW X5

BMW

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: BMW [Muuta]
Malli: X5 [Muuta]
Mallin kuvaus:

Rengaskausi:

 BMW X5 renkaat

BMW X5 on SUV (katumaasturi),ja se on ollut markkinoilla vuodesta 1999 alkaen, ja se oli Bavarianilaisen autovalmistajan ensimmäinen ajoneuvo tässä luokassa – siitä huolimatta auto ei ole täysin off-road ajoneuvo, ja sama asia pitää paikkansa useimmille katumaastureille, minkä takia niitä voi kutsua enemmänkin lifestyle ajoneuvoiksi. Muuten BMW kuvailee X5 mallia SAV nimellä, mikä tulee sanoista sports activity vehicle. Auton ensimmäinen sukupolvi valmistettiin USA:ssa, jossa se tuli markkinoille aiemmin kuin Euroopassa – X5 on ollut saatavilla Saksassa vuodesta 2000. Alun perin autoon oli valittavissa kahden eri moottorin välillä – V6 bensiinimoottori, jossa oli 231 hevosvoimaa ja kahdeksansylinterinen bensiinimoottori, jossa oli 286 hevosvoimaa. Myöhemmin dieselmoottori sekä bensiinimoottori 347 hevosvoimalla lisättiin valikoimaan. Vuonna 2003 autoon tehtiin päivitys, joka sisälsi muutoksia pääasiassa auton keulaan ja moottorivalikoimaan.

Vuosien 2006 ja 2013 välillä BMW julkisti toisen X5 mallin toisen sukupolven (E70),jonka myynti alkoi ensimmäisenä USA:ssa, jonka jälkeen auto tuli myös nopeasti myyntiin Saksassa. Valmistajan pääasialliset markkinat olivat myös USA:ssa, jossa auto valmistettiin. E70 mallin nelivetoa parannettiin, mutta kuitenkin suurin fokus kohdistettiin auton käyttäytymiseen tiellä. Yksi innovaatio oli myös valinnainen kolmas penkkirivi. Nykyään BMW X5 mallista on tullut markkinoille jo sen kolmas sukupolvi, joissa on neliveto xDrive ja kahdeksanvaihteinen automaattivaihteisto vakiovarusteina. Ei ole merkitystä millä mallilla ja vuosimallilla ajat – saat BMW X5 renkaat osoitteesta rengas-online.com. Tulet hyötymään meidän edullistia hinnoistamme ja laajasta koko ja valmistaja valikoimastamme. Me takaamme, että tulet löytämään oikeat BMW X5 renkaat meiltä.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 03:47