ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita BMW 3

BMW

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: BMW [Muuta]
Malli: 3 [Muuta]
Mallin kuvaus:

Rengaskausi:

 BMW 3-sarjan renkaat

BMW 3-sarja on ollut osa katunäkymää jo melkein 40 vuotta – se esiteltiin vuonna 1975. Kuusi vuotta myöhemmin miljoona autoa oli jo rullannut ulos tuotantolinjalta ja siltikään luultavasti kukaan ei uskonut että 3-sarjasta tulisi Bavarianilaisen autovalmistajan kaikkein suosituin malli. Ensimmäisen sukupolven keskiluokan auto oli saatavilla ainoastaan kaksiovisena notchback mallina ja myöhemmin neliovisena,avoautona ja farmariautona (Touring). Kolmannessa sukupolvessa, jota valmistettiin vuodesta 1990 alkaen, 3-sarjan hatchback ja M3 coupemallina tulivat saataville ensimmäistä kertaa. BMW 3-sarja fastback on toisaalta ollut markkinoilla vasta vuodesta 2013 alkaen. Se on limousine ja touring luokkien yhdistelmä,jossa malliston kärkiautoissa on noin 300 hevosvoiman moottorit.

Maksiminopeuksien ollessa jopa 250 km/h hyvät BMW 3-sarjan renkaat, jotka ovat erityiset turvalliset kaarteissa, sateella ja jotka mahdollistavat lyhyet jarrutusmatkat sekä tarjoavat korkealuokkaisen ajovakauden, ovat ehdottoman tärkeät. Tämänkaltaiset BMW 3-sarjan renkaat löydät nettikaupastamme osoitteesta rengas-online.com. Kun klikkaat sisälle verkkokauppaamme, sinulla on mahdollisuus valita renkaasi valtavasta valikoimasta eri valmistajilta ja eri koista. Meidän valikoimissamme on kaikkea budgettiluokan renkaista aina premium tasoon asti, ja tulet vielä maksamaan vähemmän kuin tavallisesti. Kaiken lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen kun tilaat vähintään kaksi rengasta kerralla.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 03:47