ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita Audi Q5

Audi

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Audi [Muuta]
Malli: Q5 [Muuta]
Mallin kuvaus:

Rengaskausi:

 Audi Q5 renkaat

Audi Q5 on ollut markkinoilla vuodesta 2008 asti. Se on SUV eli katumaasturi, ja sitä valmistetaan Saksassa Ingolstadtissa, Kiinassa ja Intiassa. Alun perin sitä oli saatavilla yhdellä bensiinimoottorilla ja kahdella dieselmoottorilla. Vuosi markkinoille tulon jälkeen moottorivaihtoehtoja laajennettiin. Tehokkaimmassa bensiinimoottorissa oli 211 hevosvoimaa ja tehokkaimmassa dieselissä 240 hevosvoimaa. Nykyään on saatavilla huomattavasti tehokkaampia moottoreita, kuten SQ5 TFSI, jossa on yli 350 hevosvoimaa, se on ollut markkinoilla vuodesta 2013 asti. Se kiihdyttää Q5 mallin noin viidessä sekunnissa nollasta sataan, ja sen maksiminopeus on 250 km/h.

Tämä mekaanisesti ahdettu moottori ja 3.0 TFSI myydään yhdessä kahdeksan nopeuksisella tiptronic (käsinvalinnalla varustettu automaattivaihteisto) vaihteistolla. Tämä on myös SQ5 TDI mallissa, jossa on 313 hevosvoimaa ja 2.0 TFSI hybridi, jossa on bensiini- sekä sähkömoottori ja jonka maksiminopeus on 225 km/h. Kaikki muut moottorit on varustettu kuusivaihteisella vaihdelaatikolla paitsi 3.2 FSI versio., joka tuli markkinoille vuonna 2012.Siinä on ensimmäistä kertaa seitsenvaihteinen direct shift S tronic vaihdelaatikko. Q5 mallissa on aina neliveto. Näin ollen 40 prosenttia energiasta menee eturenkaisiin ja 60 prosenttia takarenkaisiin. Niiden jotka haluavat viedä tämän SUVn karuisiin paikkoihin tai jotka tykkäävät ajaa lujaa, tulisi panostaa erityisesti laadukkaisiin Audi Q5 renkaisiin. Ne takaavat hyvän pidon kaikilla alustoilla. Tilaa uudet Audi Q5 renkaat osoitteesta rengas-online.com ja säästä kuljetuskuluissa ostamalla vähintään kaksi rengasta – se on tällöin ilmaista! Meidän valikoimamme etsii yhä vertaista – tämä on totta sillä meillä on valtava määrä eri kokoja, malleja ja valmistajia.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 03:45