Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

Advance Renkaat

Advance renkaat

Edulliset Advance renkaat valmistetaan Kiinassa ja ne ovat suunniteltu huippuinsinöörien toimesta sekä hyödyntäen viimeisintä teknologiaa ja osaamista. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja hyvät ominaisuudet tekevät niistä loistavan valinnan moniin eri käyttötarkoituksiin. Advance valmistaa renkaita mm. henkilöautoihin, busseihin, rekkoihin ja traktoreihin. Advance renkaat henkilöautoihin Advance valikoimasta löydät suuren määrän myös erilaisia henkilöauton renkaita.

Kuten kaikki Advancen mallit, myös nämä tarjoavat erittäin hyvät ajo-ominaisuudet hyvällä hinta-laatusuhteella, sillä uudenlainen kumiseos ja tarkkaan suunniteltu pintakuviointi takaa hyvän pidon niin märällä kuin kuivallakin tiellä sekä renkaan vankka rakenne tekee siitä miellyttävän ajaa. EU-rengasmerkinnät auttavat valinnassa Kun valitset autoosi ja käyttötarkoitukseesi sopivia renkaita saat hyvin tietoa renkaan ominaisuuksista EU-rengasmerkinnöistä. Näissä merkinnöissä renkaat arvostellaan vierimisvastuksen, rengasmelun ja märkäpidon mukaan ja näin ollen ne antavat hyvin suuntaa renkaan ominaisuuksista. Alhainen vierintävastus tarkoittaa automaattisesti pienempää polttoaineenkulutusta, minkä merkitys korostuu erityisesti ammattiliikenteessä missä kilometrejä voi kertyä hyvinkin paljon. Rengasmelu vaikuttaa puolestaan suuresti ajomukavuuteen, mihin kannattaa panostaa varsinkin maantieajossa. Hyvä märkäpito takaa lyhyen jarrutusmatkan sekä turvallisuuden myös vaihtuvissa olosuhteissa ja märällä tiellä.

Henkilöauton renkaat edullisesti Renkaat netistä tilaat edullisesti Rengas-Online verkkosivuilta, mistä löydät myös henkilöauton renkaat. Tilatessasi renkaat netistä voit säästää paljon, sillä hintamme ovat usein huomattavasti edullisemmat kuin monilla rengasliikkeillä. Tilaa nyt renkaat Rengas-Onlinen verkkokaupasta ja säästät aikaa ja rahaa.