Achilles Renkaat

Achilles

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7509 Asiakkaiden arviot

Hyvin toimii, paljon valikoimaa ja asennuksen valinta tehty helpoksi. U. L., Espoo lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Achilles renkaat

Achilles renkaat ovat loistava vaihtoehto, kun haluat huippulaatua hyvällä hinta-laatusuhteella. Kattavasta Achilles valikoimasta löydät kesärenkaat, talvirenkaat ja ympärivuotiset renkaat lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen ja kaikkiin mahdollisiin sääolosuhteisiin. Rengasvaihtoehdot ja niiden ominaisuudet Achilles ATR kesärenkaat tarjoavat huippuluokan pitoa kuivalla ja märällä tiellä sekä niiden vierintäkitka on saatu myös alhaiseksi, mikä mahdollistaa huomattavan pienen polttoaineenkulutuksen. Näiden kesärenkaiden ominaisuudet ja hinta-laatusuhde on erinomainen, mikä tekee niistä hyvän valinnan myös Suomen kesäoloihin. Achilles ympärivuotiset renkaat antavat puolestaan tasaiset ajo-ominaisuudet lähes kaikissa sääoloissa ja ne ovat loistava vaihtoehto paikoissa, missä sääolosuhteet vaihtelevat radikaalisti.

Nämä monipuoliset renkaat takaavat mukavat ja turvalliset ajo-ominaisuudet Suomen oloissa kevään alusta lähtien aina myöhäiseen syksyyn. Renkaat netistä – Edulliseen hintaan Rengas-Online verkkokauppa tarjoaa huikean valikoiman eri renkaita edullisin hinnoin. Valikoimasta löydät tuhansien rengasmallien joukosta parhaat kesä-, ympärivuotiset- ja talvirenkaat myös itsellesi sopivaan käyttötarkoitukseen. Valintasi helpottamiseksi sivuillamme on myös esillä selkeästi EU-rengasmerkinnät, mitkä antavat hyvin tietoa eri renkaiden todellisista ominaisuuksista. Näissä merkinnöissä renkaat arvostellaan rengasmelun, polttoaineenkulutuksen sekä renkaan vierintävastuksen perusteella. Kun tilaat renkaat netistä voit säästää huomattavia summia, sillä hintamme ovat usein jopa puolet siitä mitä tavallisissa rengaskaupoissa. Tämän mahdollistaa verkkokaupan alhainen kulurakenne, minkä ansiosta voimme tarjota myös sinulle huippulaatua järkevään hintaan. Tilaa nyt uudet Achilles renkaat verkkokaupasta ja nauti ajamisen ilosta.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 24.10.2020 06:48