Accelera Renkaat

Accelera

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

Hinta sisältää pakkaus- ja toimituskulut, näin on paras tapa. R. I., Seinäjoki lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Turvalliset ja vakaat Accelera renkaat kaikille alustoille

Indonesialainen PT. Elangperdana Tyre Industry valmistaa Accelera-merkin renkaat. Tämä renkaita valmistava yritys on vielä aika nuori. Se on perustettu vuonna 1996. Yritys panostaa halvemman hintaisiin laaturenkaisiin, jotka sopivat pienempäänkin budjettiin. Hinta on kohtuullinen, mutta renkaiden laadusta ei silti ole tingitty. Renkaiden suunnittelussa on otettu huomioon myös kuluttajien tarpeet ja mieltymykset. Hankkiessasi Accelera-renkaat, saat todellakin vastinetta rahoillesi. Talvirenkaiden pitoa on testattu niin kuivalla kuin märälläkin tiellä. Useat Acceleran rengastestit vakuuttavat, että tämän merkin renkaat kulkevat hyvin kaikilla alustoilla. Nämä pitkäikäiset renkaat ovat vakaat ja ne takaavat myös hyvän ajomukavuuden. Tarvitsetpa sitten kesärenkaat, talvirenkaat tai ympärivuotiset renkaat, löydät ne tältä rengasmerkiltä. Hanki renkaat vuodenajan mukaan ja nauti turvallisesta autolla ajosta. Tilaa haluamasi Accelera renkaat rengas-online.comista. Osta kaikki halvat renkaat netistä ja keskity turvalliseen ajamiseen.

Hanki laadukkaat Accelera renkaat edulliseen hintaan netistä

Tarvitsetpa sitten kesärenkaat tai moottoripyörän renkaat, hankit ne edullisesti netistä. Rengas-online.comin tuhansien renkaiden valikoimasta löydät nämä ja paljon muuta. Kannattaa tilata kerralla vähintään kaksi rengasta, sillä silloin saat myös ilmaisen toimituksen. Jos sinulle ilmaantuu kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Meiltä tilaaminen on helppoa ja turvallista, sillä kaikilla tuotteillamme on jopa 30 päivän palautusoikeus. Renkaiden vaihdon tullessa ajankohtaiseksi voit ottaa yhteyttä omaa paikkakuntaasi lähinnä sijaitsevaan asennuskumppaniimme. Tällä tavalla renkaiden vaihtokin sujuu hetkessä. Tilaa renkaasi jo nyt ja nauti huolettomasta ajosta.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.10.2020 06:48