APlus Renkaat

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

Hinta sisältää pakkaus- ja toimituskulut, näin on paras tapa. R. I., Seinäjoki lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


APlus renkaat tarjoavat autoosi viimeisteltyä laatua hyvään hintaan

Siirryttäessä syksystä talveen monen autoilijan mieleen nousee kysymys, minkälaisessa kunnossa auton talvirenkaat ovat. Jos tulet siihen lopputulokseen, että renkaasi on syytä vaihtaa, kannattaa harkita APlus renkaita, jotka löydät meidän valikoimistamme. Nämä renkaat täyttävät turvallisuuden kriteerit vaativissakin ajo-olosuhteissa. Ne tarjoavat hyvän ajettavuuden monenlaisissa säätiloissa olipa tienpinta sitten märkä, jäinen tai luminen. Näillä ajettaessa saat luotettavan tuntuman tiehen ja sen lisäksi niillä on mukavaa ja hiljaista ajaa. APlus renkaat ovat erittäin kulutuskestäviä, sillä ne ovat moninkertaisesti vahvistettuja sekä lisäksi näissä on korkea kantokyky. Nämä ominaisuudet tekevät talviautoilustasi kokonaisuudessaan taloudellisempaa unohtamatta kuitenkaan turvallisuutta. Verkossa ostaminen kannattaa, sillä renkaat saa huomattavasti edullisemmin kuin myymälästä ostettaessa. Tutustu siis renkaisiin netissä ja osta samalla niin talvi- kuin kesärenkaatkin. Byggmax tarjoaa kaiken, mitä autoilija tien päällä liikkuessaan tarvitsee.

APlus renkaat täyttävät autoilijan korkeat vaatimukset turvallisuudesta

Rengas-online.com on Euroopan suurin renkaiden jälleenmyyjä. Valikoimistamme löydät auton ja moottoripyörän renkaiden lisäksi myös korkealuokkaiset vanteet. Sinun täytyy vain tietää vanteesi pulttijako sekä keskireiän koko erityisesti silloin, jos olet hankkimassa muita kuin alkuperäistuotteita. Vähintään kahden renkaan tilaaja saa tilauksensa toimituskuluitta. Lisäksi tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus sekä palveluksessasi on asiakaspalvelu, joka neuvoo sinua kysymyksissäsi. Meillä on yli 400 asiantuntevaa asennusliikettä, joihin voit tilata tuotteesi. Kokeneet asentajat tekevät puolestasi asennustyön. Pääset siis itse helpommalla, kun käytät hyödyksi laajaa tarjontaamme ja palveluitamme!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.10.2020 06:47