Pirelli P Zero
Renkaat

Pirelli

Rengastyyppi

Rengaskoko

Hintaluokka

Merkki

MalliPirelli P ZERO

Pirelli P ZERO rengas on esimerkki korkean suorituskyvyn renkaasta. Siinä on epäsymmetrinen kulutuspinnan kuviointi, ja se on suunniteltu urheiluautoihin, kuten myös ajoneuvoihin keskiluokasta ylempään luokkaan. Monet autonvalmistajat käyttävät sitä kalleimpien autojensa vakiovarusteina (kuten Audi, Jaguar ja Maserati, joilla ajaa nopeasti väkijoukkojen ohi), koska sen epäsymmetrinen kuviointi on parasta laatua, ja joiden avulla Pirelli P ZERO tarjoaa erinomaisen hallittavuuden ja lyhyemmät jarrutusmatkat.

Kesärengas, joka on täydellinen urheilullisille kuljettajille

Renkaan kulutuspinnassa käytettävässä kumiseoksessa, on käytetty innovatiivista nanohiukkasten yhdistelmää, mikä tarjoaa erinomaisen pidon ja loistavan ajovakauden. Erittäin tarkka ohjattavuus ja vähäinen kuluminen ovat renkaan vakaan rakenteen ansiota, kun taas S muotoiset profiilin kiilat minimoi renkaan aiheuttavan melun, sillä tiehen kohdistuva paine jakaantuu renkaaseen tasaisesti. Pirelli P ZERO renkaan kulutuspinnan kolme liuskaa takaavat renkaan jämäkkyyden ja saavat aikaan optimaalisen pidon, myös silloin kun ajat korkeammilla nopeuksilla.

Ajattaessa korkeilla nopeuksilla kulutuspinnan suuret ulomman olkapään palat auttavat kurveissa ja lisäksi parantavat hallittavuutta. Pirelli P ZERO renkaaseen on sijoitettu kolme leveää pitkittäissuuntaista uraa, joiden edut tulevat esille etenkin ajattaessa sateella. Jos tie on märkä, rengas ohjaa veden edestään pois, mikä vähentää riskiä joutua vesiliirtoon. Kesällä 2010 saksalainen ”Sportauto” lehti pisti renkaan testeihin. P ZERO pärjäsi etenkin ajettaessa liukkaalla tiellä, josta se sai täydet pisteet. Renkaan suorituskyky kuivalla tiellä oli myös erittäin hyvä: jarrutustestissä auto pysähtyi 100 km/h vauhdista 35,5 metrissä. Kaksi vuotta myöhemmin rengas sai hyvät arviot myös ”Autobild” lehden testissä ja vuonna 2011 ”Autozeitung” antoi renkaalle arvosanan ”erittäin suositeltava”.

Tilaa Pirelli P ZERO renkaat edullisimmin netistä

Pirelli P ZERO rengas on vakaa kesärengas, joka erityisesti turvallisuustekijöistä johtuen on luotettava kumppani urheilulliselle kuljettajalle. Ne jotka eivät halua tehdä kompromisseja, mutta etsivät korkealaatuista rengasta, tämä on se mitä etsit. Osoitteesta rengas-online.com voit tilata Pirelli P ZERO renkaat houkuttelevilla hinnoilla – tilatessasi vähintään kaksi rengasta saat toimituksen ilmaiseksi. Hanki yhdet tämän luokan parhaimmista renkaista – renkaat ovat saatavilla koista 17 – 22 tuuma. Jos haluat vaihtaa renkaat välittömästi oston jälkeen, laita toimituspaikaksi jokin korjaamo – tai valitse jokin muu asennuspaikka, jossa renkaat laitetaan paikoilleen.

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 37,10 €
,
esim. 175/70R13T alkaen 37,10 €
tai 195/65R15T alkaen 50,00 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,70 €
,
esim. 165/70R13T alkaen 34,70 €
tai 195/50R15V alkaen 45,00 €
Nopea + mukava palvelu:
  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen
Laaja valikoima ja ...:
...korkealaatusia tuotteita
  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita
Halvat hinnat:
  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 26.05.2017 02:13