Michelin X-Ice NORTH 3
Renkaat

Michelin

Rengastyyppi

Rengaskoko

Hintaluokka

Merkki

MalliMichelin X-Ice NORTH 3 talvirenkaat

Michelin X-Ice NORTH 3 talvirenkaat ovat korkealaatuiset Pohjoismaihin kehitetyt nastarenkaat, mitkä tarjoavat erinomaisen pidon kaikissa talviolosuhteissa. Kaikille henkilöautoille soveltuva talvirengasmalli on arvosteltu asiakkaiden puolesta täydelliseksi renkaaksi. Asiakkaiden arvostamat ja Michelinin insinöörien kehittämät Nastarenkaat ovat täydellinen valinta niille ketkä odottavat renkailta turvallisuutta, loistavia ajo-ominaisuuksia, taloudellisuutta ja pitkää käyttöikää.

Keskihintaluokan Michelin X-Ice NORTH 3 talvirenkaat Nämä Michelin renkaat omaavat erittäin hyvän hinta-laatusuhteen. Epätasaisesti sijoiteltujen nastojen ansiosta ajomelu on saatu laskemaan ja taloudellisuus paranemaan. Tietysti nastojen ensisijainen tarkoitus eli erinomaisen jääpidon takaaminen on ollut ensimmäinen lähtökohta nastoitusta suunnitellessa. Loivan V-kuvion omaava kulutuspinta on erinomainen lumella ajettaessa ja se pitää myös renkaat aina puhtaana, ollen niin sanotusti itsestään puhdistuva. Renkaiden suurin sallittu nopeus on 190 km/h, mikä on varmasti riittävä ainakin Suomessa autoileville kuljettajille.

Tilaa nyt laadukkaat Michelin renkaat helposti verkkokaupasta Helppotoiminen Rengas-Online verkkokauppa on asiakkaiden arvostama rengaskauppa, eikä ainoastaan edullisten hintojen takia vaan myös erinomaisen palvelun ja kaupan tarjoaman ilmaisen kuljetuksen ansiosta. Tilaa siis jo tänään Michelin X-Ice NORTH 3 talvirenkaat listahintaa edullisemmin Rengas-Online verkkokaupasta.

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 37,10 €
,
esim. 175/70R13T alkaen 37,10 €
tai 195/65R15T alkaen 50,00 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,70 €
,
esim. 165/70R13T alkaen 34,70 €
tai 195/50R15V alkaen 45,00 €
Riskitön kauppa:
  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus
Laaja valikoima ja ...:
...korkealaatusia tuotteita
  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita
Halvat hinnat:
  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 26.05.2017 02:11