Kitkarenkaat

Rengastyyppi

Rengaskoko

/

Hintaluokka

Merkki

Haku rekisterinumerolla

Anna ajoneuvosi rekisterinumero.
Etsimme sen avulla sopivat renkaat ajoneuvoosi.

:Kitkarenkaat

Kitkarenkaat ovat talvirenkaat ilman teitä kuluttavia nastoja. Rengasalan kehittyessä ovat myös kitkarenkaiden ominaisuudet kehittyneet niin laadukkaiksi,että ne tarjoavat jo kovan vastuksen nastallisille renkaille. Kitkarenkaiden ominaisuudet ovat olleet näin korkealla tasolla vasta muutaman viime vuoden ajan ja tämä saattaa olla osasyy sille,miksi kaikki eivät vieläkään luota kitkarenkaisiin samoin kuin nastarenkaisiin. Kumiseos,renkaanrakenne ja kulutuspinnan muotoilu ovat tärkeimmät asiat, mitkä vaikuttavat renkaiden tarjoamaan suorituskykyyn.

Jarrutusmatkan ollessa lyhyt niin jäisellä, lumisella kuin kuivallakin tienpinnalla ajettaessa voidaan kitkarenkaiden todeta olevan erittäin turvallinen vaihtoehto myös Suomen talven hankaliin olosuhteisiin. Laadukkaimmat kitkarenkaat Rengas-Online verkkokauppa tarjoaa sinulle Suomen laajimman kitkarengasvalikoiman, jonka seasta löydät niin edullisia kuin arvokkaampiakin rengasmalleja. Hinta ei aina kerro kaikkea renkaiden ominaisuuksista tai laadusta, mutta esimerkiksi tunnettujen valmistajien,kuten Nokian, Michelin, Bridgestone, Goodyear ja Dunlop kitkarenkaat ovat testatusti korkealaatuisia.

Suorituskyvyltään erinomaiset talvirenkaat antavat autollesi tarkemman ohjattavuuden sekä lyhentävät jarrutusmatkaa kaikissa talven olosuhteissa. Kitkarenkaat halvalla netistä Tosiasia on,että talvirenkaat saat edullisimmin verkkokaupasta. Rengas-Online on kerännyt kasaan Suomen suurimman kitkarenkaiden valikoiman, mistä sinun on helppo löytää sopivat kitkarenkaat kaiken kokoisille henkilö-,paketti-,maasto-ja urheiluautoille.Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 37,10 €
,
esim. 175/70R13T alkaen 37,10 €
tai 195/65R15T alkaen 48,60 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,50 €
,
esim. 155/70R12T alkaen 34,70 €
tai 195/50R15V alkaen 43,70 €
Riskitön kauppa:
  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.
Laaja valikoima ja ...:
...korkealaatusia tuotteita
  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 30.03.2017 06:40