Henkilöauton ympärivuotiset renkaat

Rengastyyppi:

Rengaskoko:

/

Hintaluokka:

Merkki:

Haku rekisterinumerolla

Anna ajoneuvosi rekisterinumero.
Etsimme sen avulla sopivat renkaat ajoneuvoosi.

:Ympärivuotinen rengas

Ympärivuotinen rengas on loistava vaihtoehto, kun ajetaan lauhemmilla alueilla, mutta halutaan silti tasaisia ajo-ominaisuuksia vuoden ympäri. Niillä teet ajamisesta aidosti helpompaa, sillä voit unohtaa kausittaiset renkaiden vaihdot ja ajella samoilla renkailla alkukeväästä myöhäiseen syksyyn tai jopa talven yli. Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät nyt huikean valikoiman ympärivuotisia renkaita edullisin hinnoin ja kymmeniltä eri valmistajilta. Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät nyt huikean valikoiman ympärivuotisia renkaita edullisin hinnoin ja kymmeniltä eri valmistajilta.

Ympärivuotinen rengas – Ominaisuudet Ympärivuotiset renkaat ovat yleensä ”halkaistu” kahteen osaan, jossa toisella puolella on kitkakuviointi talvea varten ja toisella reunalla oikeanlainen pintakuviointi kesää varten. Renkaat eivät siis takaa täydellisiä pito- tai ajo-ominaisuuksia missään oloissa, mutta ovat erittäin toimiva ja helppo vaihtoehto, kun ajetaan tarpeeksi lauhoilla alueilla. Sopivaa rengasvalintaa tehdessäsi on aina hyvä tarkastella renkaan ominaisuuksia, kuten märkäpito, rengasmelu ja vierintäkitka. Ajomukavuuteen vaikuttavan rengasmelun merkitys kasvaa varsinkin ajettaessa pidempiä matkoja, joilla sisätiloihin kuuluva kohina voi ruveta häiritsemään. Vierintäkitka, eli renkaan vierintävastus voi vaikuttaa merkittävästi polttoaineenkulutukseen, sillä kun renkaiden vierittämiseen kuluva energia on pienempi, niin myös polttoaineenkulutus laskee. Märkäpito puolestaan on kaikista eniten turvallisuuteen vaikuttava seikka, sillä huonosta kelistä ja vesisateesta aiheutuvat onnettomuudet ovat edelleen erittäin yleisiä. Maksimoimalla märkäpidon teet ajamisesta selvästi turvallisempaa. Näistä mukavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavasti ominaisuuksista löydät helpoiten tietoa EU-rengasmerkinnöistä suoraan verkkosivuiltamme.

Renkaat halvalla netistä – Henkilöauton renkaat Henkilöauton renkaat tilaat kätevästi ilman postikuluja Rengas-Onlinen verkkokaupasta, missä voit vertailla eri renkaita helposti ja valita tuhansien merkkien ja mallien joukosta itsellesi parhaiten sopivat. Kun ostat renkaat halvalla netistä säästät hyvin todennäköisesti myös rahaa, sillä lähes poikkeuksetta hintamme ovat vain jopa alle puolet siitä, mitä rengasliikkeissä.

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 33,70 €
,
esim. 145/80R13T alkaen 33,70 €
tai 195/65R15T alkaen 48,00 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 32,10 €
,
esim. 155/70R13T alkaen 32,10 €
tai 195/50R15V alkaen 43,30 €
Halvat hinnat:
  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.
Riskitön kauppa:
  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 22.01.2017 06:41