Sava Renkaat

Sava

Rengastyyppi

Rengaskoko

Hintaluokka

MerkkiSava renkaat

Sava renkaat ovat valintasi, kun vaadit ajoturvallisuudelta ja ajo-ominaisuuksilta vain parasta. Nämä erittäin hyvän hinta-laatusuhteen omaavat renkaat pärjäävät jopa kaikissa haastavimmissa kesä- ja talviolosuhteissa ongelmitta.

Sava on yksi Keski-Euroopan menestyksekkäimmistä rengasvalmistajista, minkä valikoimasta löydät kesä- ja talvirenkaat henkilöautoihin, maastureihin, pakettiautoihin ja kuorma-autoihin. Sava renkaat valmistetaan aina noudattaen erittäin tarkkoja laatukriteerejä ja kaikki uudet mallit käyvät läpi 50 vaativaa testiä, missä renkaat testataan muun muassa käsiteltävyyden, sisämelun, ohiajomelun, vakauden ja vierintävastuksen osalta. Tämän ansiosta myös sinä voit aina luottaa niiden laatuun ja ajo-ominaisuuksiin jopa ääriolosuhteissa. Miten valitsen sopivat renkaat? Sopiva rengasvalinta on nyt helppo tehdä Rengas-Onlinen verkkosivuilla, missä sinun tulee syöttää ainoastaan ajoneuvosi malli ja merkki rengashakuun, minkä jälkeen saat kattavan lista sopivista malleista. Rengashaun jälkeen kannattaa toki vielä varmistaa auton rekisteriotteesta, että uusi rengas vastaa alkuperäistä. Tämän lisäksi verkkokaupassamme sinua palvelee rengasneuvonta, joka vastaa puhelimitse kaikkiin tilauksiin tai rengasvalintoihin liittyvissä kysymyksissäsi.

Tilaamalla verkosta säästät Ostamalla kesärenkaat tai talvirenkaat suoraan verkkokaupasta voit säästää huomattavia summia rengaskuluissa. Tämä on mahdollista selkeästi edullisemman hinnoittelumme ja ilmaisten postikulujen ansiosta. Tilaa siis heti uudet talvi- tai kesärenkaat ja nauti turvallisista ajokilometreistä.Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 37,10 €
,
esim. 175/70R13T alkaen 37,10 €
tai 195/65R15T alkaen 50,00 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,70 €
,
esim. 165/70R13T alkaen 34,70 €
tai 195/50R15V alkaen 45,00 €
Nopea + mukava palvelu:
  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen
Laaja valikoima ja ...:
...korkealaatusia tuotteita
  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 28.05.2017 07:15