Nokian Henkilöauton talvirenkaat

Nokian

Rengastyyppi

Rengaskoko

Hintaluokka

MerkkiNokian talvirenkaat

Nokian renkaat on hyvin tunnettu rengasvalmistaja Suomesta, ja jonka osakkeista 20% omistaa sen kilpailija Bridgestone. Heillä on kolme päätuotantopaikkaa. Kaksi Suomessa ja yksi Venäjällä. Heidän juurensa Euroopan kylmässä pohjoisosassa heijastuvat erityisesti Nokian talvirenkaisiin, jotka ovat säännöllisesti parhaimmistoa eri rengastesteissä, mukaanlukien ADAC:in suorittamat testit.

Yksi esimerkki todella modernista Nokian talvirenkaasta on Nokia WR D3, korkeasti suositeltu saksalaisen ”Auto Motor Sport” lehden talvirengastestin voittaja vuodelta 2012. Päätekijät sen erinomaisille tuloksille olivat suorituskyky lumessa, yhdistettynä hyvään käyttäytymiseen jarruttaessa kuivissa olosuhteissa. Turvallisuus ei myöskään ole ongelma, nanoteknologia ja terävän muotoinen kulutuspinta antaa WR D3 renkaalle äärimmäisen vakauden. Kulmikkaasti porrastetut, hiotut poikkiurat renkaassa takaavat sen, että rengas siirtää lumiloskan kunnollisesti syrjään eikä anna sen vaikuttaa negatiivisesti auton käyttäytymiseen. Voit löytää tämän renkaan rengas-online.com sivustolta lyömättömään hintaan.

Nokian talvirenkaat antavat sinulle pidon jäällä ja lumella

Maksimaalinen pito – tämä on Nokian Hakkapeliitta 8 nastarenkaan antama lupaus. ”The Eco Stud” pehmuste parantaa nastojen suorituskykyä. Nastat ovat ripoteltu tasaisesti ja erittäin tukevasti ympäri renkaan kulutuspintaa, minkä mahdollistaa erityinen kumiyhdiste. Tämä myös takaa mukavan ja turvallisen ajokokemuksen kuivilla teillä.

Nokian talvirengas, kuten WR A3 sopii erinomaisesti kovaan vauhtiin ja on vankka ja luotettava rengas mihin tahansa säähän, ja sopivat siksi erinomaisesti esimerkiksi urheiluautoihin. Tämä kuten kaikki muutkin Nokian renkaat ovat saatavilla netistä, osoitteesta rengas-online.com. Renkaat pienestä autosta maasturiin, tuotevalikoima pitäen sisällään korkean laadun ja tehokkaat tuotteet kaikissa hintahaarukoissa. Laaja valikoima eri rengaskokoja on myös vakuuttanut monet asiakkaat, tehden rengas-online.com sivusta yhden johtavista renkaiden online jälleenmyyjistä.

Nokian profiileihin:

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 37,10 €
,
esim. 175/70R13T alkaen 37,10 €
tai 195/65R15T alkaen 50,00 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,70 €
,
esim. 165/70R13T alkaen 34,70 €
tai 195/50R15V alkaen 45,00 €
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.
Laaja valikoima ja ...:
...korkealaatusia tuotteita
  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita
Nopea + mukava palvelu:
  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 28.05.2017 07:11