Mud terrain renkaat

Rengastyyppi

Rengaskoko

/

Hintaluokka

MerkkiMaastorenkaat

Maastorenkaat on lajiteltu omaan tuoteryhmäänsä, mistä sinun on helppo löytää maastoautollesi sopiva rengasmalli. Tunnetuimpia maastorengasvalmistajia ovat Michelin ja Federal. Hakemalla renkaita rengaskokosi perusteella löydät kaikki sopivat rengasmallit, mitä Rengas-Onlinella on valikoimassa.

Maastorenkaiden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu niiden pito maanteiden ulkopuolella, mutta tietysti myös niiden suorituskyky maastosta poistuttaessa. Karkean kuvion omaavat maastorenkaat on suunniteltu puhdistumaan itsestään ja näin saavuttamaan maksimaaliset ominaisuudet lähes välittömästi maantielle saavuttaessa.

Rengas-Online valikoiman suosituimmat maastorenkaat Michelin 4x4 rengasmalli on täysiverinen nelivetoisille maastureille kehitetty maastorengas, mikä tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Federal Couragia rengasmalli on hieman edullisempi ja se on optimoitu ympärivuotiseen ajoon. Couragia maastorengas omaa erittäin suurikuvioisen pintakuvion, mikä puree tiukasti kiinni pehmeäänkin maastoon ja tarjoaa äärimmäistä pitoa kaikista vaativimpiin olosuhteisiin. Kakki maastoon tarkoitetut renkaat omaavat normaalia kestävämmän rakenteen, mikä kestää kivien iskut ja tarjoaa erittäin jämäkän ajettavuuden korkeasta profiilistaan huolimatta.

Tilaa nyt laadukkaimmat renkaat maastoon erittäin edullisesti Rengas-Online verkkokaupasta Kansainvälisesti toimivan verkkokaupan suuri myyntivolyymi mahdollistaa huomattavasti Suomen hintatasoa edullisemmat hinnat kaikille rengasmalleille. Tilatessasi vähintään kaksi rengasta tarjotaan tuotteiden toimitus sinulle täysin ilmaiseksi. Voit valita tuotteiden toimituksen Rengas-Onlinen kanssa yhteistyötä tekevään asennuspisteeseen tai suoraan kotiisi.

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 37,10 €
,
esim. 175/70R13T alkaen 37,10 €
tai 195/65R15T alkaen 50,00 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,70 €
,
esim. 165/70R13T alkaen 34,70 €
tai 195/50R15V alkaen 45,00 €
Halvat hinnat:
  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.
Nopea + mukava palvelu:
  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 28.05.2017 06:41