Mud terrain renkaat

Rengastyyppi

Rengaskoko

/

Hintaluokka

Merkki

Haku rekisterinumerolla

Anna ajoneuvosi rekisterinumero.
Etsimme sen avulla sopivat renkaat ajoneuvoosi.

:Maastorenkaat

Maastorenkaat on lajiteltu omaan tuoteryhmäänsä, mistä sinun on helppo löytää maastoautollesi sopiva rengasmalli. Tunnetuimpia maastorengasvalmistajia ovat Michelin ja Federal. Hakemalla renkaita rengaskokosi perusteella löydät kaikki sopivat rengasmallit, mitä Rengas-Onlinella on valikoimassa.

Maastorenkaiden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu niiden pito maanteiden ulkopuolella, mutta tietysti myös niiden suorituskyky maastosta poistuttaessa. Karkean kuvion omaavat maastorenkaat on suunniteltu puhdistumaan itsestään ja näin saavuttamaan maksimaaliset ominaisuudet lähes välittömästi maantielle saavuttaessa.

Rengas-Online valikoiman suosituimmat maastorenkaat Michelin 4x4 rengasmalli on täysiverinen nelivetoisille maastureille kehitetty maastorengas, mikä tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Federal Couragia rengasmalli on hieman edullisempi ja se on optimoitu ympärivuotiseen ajoon. Couragia maastorengas omaa erittäin suurikuvioisen pintakuvion, mikä puree tiukasti kiinni pehmeäänkin maastoon ja tarjoaa äärimmäistä pitoa kaikista vaativimpiin olosuhteisiin. Kakki maastoon tarkoitetut renkaat omaavat normaalia kestävämmän rakenteen, mikä kestää kivien iskut ja tarjoaa erittäin jämäkän ajettavuuden korkeasta profiilistaan huolimatta.

Tilaa nyt laadukkaimmat renkaat maastoon erittäin edullisesti Rengas-Online verkkokaupasta Kansainvälisesti toimivan verkkokaupan suuri myyntivolyymi mahdollistaa huomattavasti Suomen hintatasoa edullisemmat hinnat kaikille rengasmalleille. Tilatessasi vähintään kaksi rengasta tarjotaan tuotteiden toimitus sinulle täysin ilmaiseksi. Voit valita tuotteiden toimituksen Rengas-Onlinen kanssa yhteistyötä tekevään asennuspisteeseen tai suoraan kotiisi.

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 37,10 €
,
esim. 175/70R13T alkaen 37,10 €
tai 195/65R15H alkaen 48,30 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,70 €
,
esim. 155/70R12T alkaen 34,70 €
tai 195/50R15V alkaen 43,70 €
Nopea + mukava palvelu:
  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen
Laaja valikoima ja ...:
...korkealaatusia tuotteita
  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 29.03.2017 06:41