Moottoripyörän renkaat:
TalvirenkaatTalvirenkaat moottoripyöriin

Talvirenkaat talvikauteen – toisin sanoen M:stä P:hen eli marraskuusta pääsiäiseen – ei pelkästään turvallisuuskysymys, mutta osittain aiheestakin lain vaatima asia. Se, joka joutuu onnettomuuteen lumisella tiellä, eikä ole käyttänyt talvirenkaita on osasyyllinen, eikä vakuutus välttämättä korvaa vahinkoa täysmääräisenä. Tämä ei koske pelkästään autoilijoita, vaan myös moottoripyöräilijöitä. Laki on laki – siitäkin huolimatta, että joihinkin moottoripyöriin ei ole saatavilla talvirenkaita. rengas-online.com tarjoaa valtavan valikoiman talvirenkaita moottoripyörille.

Jos ajat vuoden ympäri tarvitset talvirenkaat

Monet valmistajat ovat tietoisia siitä, että talvisin myös moottoripyörät tarvitsevat talvirenkaita. Usein niitä ei voi verrata autojen talvirenkaisiin, vaan kyse on pikemminkin muokatuista kesärenkaista. Siitäkin huolimatta tällaiset talvirenkaat moottoripyörässä ovat parempi vaihtoehto, kuin ajaa kesärenkailla talvikaudella. Kumiseos tarjoaa pitoa myös alhaisissa lämpötiloissa. Tietysti on olemassa myös moottoripyörien talvirenkaita, joissa on erityinen profiili, tai jopa nastat jäisiä teitä varten. Käy sisään osoitteseen rengas-online.com ja löydä oikeat talvirenkaat moottoripyörääsi, koska "tosikuskit" ajavat talvellakin.

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Tarjous: Säästöä jokaisella rengasparilla

Uutta osoitteessa rengas-online.com: paljon pidetyt rengasyhdistelmät ovat verkkokaupassa nyt vielä halvemmat ! [Lisätietoja]
Laaja valikoima ja ...:
...korkealaatusia tuotteita
  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita
Kuinka pääsen asennuskumppaniksi?
Haemme vielä yhteistyökumppaneita moottoripyörän renkaiden asennuksiin.
Ilmoittaudu tässä ilmaiseksi

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 28.05.2017 07:24