Moottoripyörän renkaat:
Mönkijä / ATVMönkijän renkaat

Jokainen, jolla ei ole ajokorttia, eikä voi ajaa maastossa enduropyörällä voi lähteä seikkailuun mönkijällä. Voit nähdä niitä yhä useammin maanteillä, vaikka ne onkin tarkoitettu maastossa ajoon. Skandinaviassa ihmiset käyttävät niitä pitkienkin matkojen ajoon siellä, missä ei ole päällystettyjä teitä. Vuoristojen pelastusryhmät kutsuvat sitä ATV:ksi – nykyään kuka tahansa voi ostaa sellaisen. Mönkijä ei kulje vaivattomasti karussa maastossa pelkästään muotonsa ansiosta. Siihen tarvitaan myös asianmukaiset renkaat. Mönkijän rengas on kooltaan noin kottikärryn renkaan kokoinen ja se on varustettu karkealla profiililla maastoajossa tarvittavaa maksimaalista pitoa silmällä pitäen. Niiden rengaspaine on yleensä hyväin alhainen.

Mönkijänrenkaiden kaarreajokäyttäytyminen

Johtuen mönkijän ja ATV:n korkealla sijaitsevasta painopisteestä, ne käyttäytyvät kaarteessa tai rinteessä eri tavalla kuin useimmat muut ajoneuvot. Sen vuoksi tarvitset mönkijääsi renkaat, jotka auttavat sinua pysymään uralla kaatumatta. rengas-online.com:ssa löydät laajan valikoiman tällaisia renkaita, mukaan lukien joitakin tunnettuja merkkejä. Voit tilata haluamasi renkaat valitsemaasi osoitteeseen, mukaan lukien huoltamolle, joka asentaa ne ajoneuvoosi. Osta meiltä nyt mönkijän renkaat edullisesti.

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Tarjous: Säästöä jokaisella rengasparilla

Uutta osoitteessa rengas-online.com: paljon pidetyt rengasyhdistelmät ovat verkkokaupassa nyt vielä halvemmat ! [Lisätietoja]
Halvat hinnat:
  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu
Kuinka pääsen asennuskumppaniksi?
Haemme vielä yhteistyökumppaneita moottoripyörän renkaiden asennuksiin.
Ilmoittaudu tässä ilmaiseksi

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 28.05.2017 07:24