Moottoripyörän renkaat:
EnduroEnduropyörän renkaat

Avoimen maaston yli kiitäminen Enduropyörällä – seikkailu, jonka yhä useammat moottoripyöräilijät kokevat. Monissa näistä moottoripyöristä on myös rekisteröityyn katuajoon sopivia ominaisuuksia, mutta ne tarvitsevat erityiset endurorenkaat. Niiden ei tarvitse olla nopeimmat, mutta niillä voi valloittaa turvallisesti kaiken tyyppiset maastot. Olitpa asfaltilla, soralla tai hiekalla – renkaan pito on endurolle kaikkein tärkein asia. Enduropyöriä ei useinkaan näe ankarassa maastossa, mutta ne tarvitsevat kestävämmät moottoripyörän renkaat – vierintävastus on hyvin tärkeä tekijä ostoprosessissa. Myös ajajan mukavuudella on paljon merkitystä.

Nappulamaiset renkaat ja kova profiili

Endrorenkaissa on karkeampi kulutuspinta kuin tavallisen moottoripyörän renkaissa. Niitä voi käyttää mudalla ajettaessa jopa kylmällä säällä. Monet endurorenkaat mukautuvat hyvin märälle tielle, ja nopeuden kasvaessa ne tarjoavat kaivatun turvallisuuden – eli riittävän otteen tiestä. Osoitteessa rengas-online.com löydät suuren valikoiman renkaita enduroon, jotka me toimitamme sinulle maksutta. Voit valita toimitusosoitteeksi huoltamon, jossa renkaat asennetaan.

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Tarjous: Säästöä jokaisella rengasparilla

Uutta osoitteessa rengas-online.com: paljon pidetyt rengasyhdistelmät ovat verkkokaupassa nyt vielä halvemmat ! [Lisätietoja]
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.
Kuinka pääsen asennuskumppaniksi?
Haemme vielä yhteistyökumppaneita moottoripyörän renkaiden asennuksiin.
Ilmoittaudu tässä ilmaiseksi

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 28.05.2017 07:24