Maxxis Renkaat

Maxxis

Rengastyyppi

Rengaskoko

Hintaluokka

MerkkiMaxxis renkaat

Maxxis renkaat tilaat kätevästi suoraan Rengas-Onlinen verkkokaupasta, mistä saat edullisten hintojen lisäksi 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden sekä ilmaisen kuljetuksen tuotteille. Maxxis on yksi maailman luotetuimmista rengasvalmistajista, joka myy renkaitaan 170 eri maassa ja työllistää yli 25000 tuhatta ihmistä. Maxxis renkaat ovat erityisen tunnettuja huippulaadusta sekä lähes lyömättömistä ajo-ominaisuuksistaan. Tämä on ollut mahdollista saavuttaa lähes 50 vuoden kokemuksen ja testaamisen ansiosta.

Maxxis on valintasi, kun haluat huippulaatua ja mukavia ajo-ominaisuuksia asfaltilla ja sen ulkopuolella. Taloudellisuutta ja turvallisuutta järkevään hintaan Maxxis valikoimasta löydät kesärenkaat, talvirenkaat ja ympärivuotiset renkaat jokaiselle sopivaan käyttötarkoitukseen ja lähes mihin tahansa ajoneuvoon. Renkaat pyritään aina suunnittelemaan ja valmistamaan silmällä pitäen paras ajomukavuus, turvallisuus ja taloudellisuus. Ajomukavuus renkaissa on saavutettu innovatiivisen pintakuvioinnin ja tarkasti optimoidun pinnan ansiosta, mikä tekee tiekosketuksesta pehmeän samalla vähentäen rengasmelua. Turvallisuuteen on Maxxis renkaissa panostettu kehittämällä hyvin vettä eristävä ja syvä pintakuviointi, mikä osaltaan vähentää samalla vesiliirron riskiä. Entistä parempi taloudellisuus puolestaan on mahdollista modernin rakenteen ja jämäkämmän kulutuspinnan kautta, mitkä yhdessä vähentävät sen vierintäkitkaa ja siten myös polttoaineenkulutusta.

Osta renkaat verkosta ja säästä Ostamalla kesärenkaat, talvirenkaat tai ympärivuotiset renkaat Rengas-Onlinen verkkokaupasta voit säästää merkittävästi rengaskuluissa. Lähetä tilaus siis heti ja nauti ajamisesta turvalisesti.Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 37,10 €
,
esim. 175/70R13T alkaen 37,10 €
tai 195/65R15T alkaen 50,00 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,70 €
,
esim. 165/70R13T alkaen 34,70 €
tai 195/50R15V alkaen 45,00 €
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.
Riskitön kauppa:
  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus
Laaja valikoima ja ...:
...korkealaatusia tuotteita
  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 28.05.2017 07:07