Kuorma-auton renkaat

Rengaskoko

/

Nopeusluokka

akseli

Merkki

Talvirenkaat


Kuorma-auton renkaat

Sopivien renkaiden löytäminen kuorma-autoon on paljon vaikeampaa, kuin tavallisen ajoneuvojen renkaat ostamista. Paitsi oikean koon löytäminen, on tärkeää huomioida mihin akseliin ne kuuluvat: on olemassa ohjausakseliin, voima-akseliin ja nostoakseliin suunniteltuja renkaita. Rengas-online.com tarjoaa myös jokapaikan renkaita. Hyvät renkaat ovat ensiarvoisen tärkeitä raskaisiin ajoneuvoihin, erityisesti talvella.
Kuorma-auton renkailta vaaditaan jo todella paljon - niiden pitää kestää pitkiä matkoja erittäin raskailla kuormilla, joskus jopa tien sivussa! Kulutus, painon jakaantuminen japyörimisvastus ovat tärkeitä seikkoja renkaan laatua valitessa. Tästä johtuu, että rengasmerkkejä on paljon, mukaanlukien tunnettuja brändejä kuten on mailimäärä taloudellisuus, mikä saattaa olla tärkein tekijä turvallisuuden ohella.

Talvirenkaita kuorma-autoosi

Rengas-online.com valitse laaja valikoima kuorma-autojen renkaista, lukien kuuluisia tuotemerkeistä kuten Continental, Bridgestone ja Goodyear. Valitse koko, akseli ja vuodenaika jonka tarvitset nähdäksesi mitä kuorma-auton renkaita meillä on tarjolla. Lupaamme sinulle laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan nopealla toimituksella.

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Haemme yhteistyökumppaneita kuorma-auton renkaiden asennuksiin
Haemme vielä yhteistyökumppaneita kuorma-auton renkaiden asennuksiin.
Ilmainen ilmoittautuminen tässä
Kuljetusalennus
Jos tarvitset suuremman määrän kuorma-auton renkaita (väh. 10 kpl), ole hyvä ja ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse: lkw-reifen@delti.com
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 29.04.2017 06:41