Kormoran Renkaat

Kormoran

Rengastyyppi

Rengaskoko

Hintaluokka

Merkki

Haku rekisterinumerolla

Anna ajoneuvosi rekisterinumero.
Etsimme sen avulla sopivat renkaat ajoneuvoosi.

:Komoran renkaat

Komoran renkaat ovat valintasi, kun haluat kesärenkaat tai talvirenkaat huippu ominaisuuksilla varustettuina, mutta et ole valmis maksamaan liikaa. Nämä erittäin laadukkaat renkaat valmistetaan hyödyntäen viimeisimpiä tekniikoita ja tietotaitoa alalta, mistä syystä myös sinä voit aina luottaa niiden laatuun.

Komoran renkaat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina niiden lähes poikkeuksellisen hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta. Tästä syystä myös yhä useammat Suomalaiset kuljettajat ovat valinneet ne käyttöönsä. Renkaiden valitseminen Renkaiden valitseminen on nyt helpompaa kuin koskaan Rengas-Onlinen uuden hakukoneen ansiosta. Kun sinulla on tiedossa haluamasi renkaan tyyppi, voit yksinkertaisesti vain syöttää ajoneuvosi merkin ja mallin koneeseen, minkä jälkeen saat kattavan listan soveltuvista tuotteista. Tämä lisäksi asiakkaillemme on käytössä ystävällinen rengasneuvonta, joka auttaa sinua mieluusti puhelimitse kaikissa tilauksia tai rengasvalintoja koskevissa kysymyksissä. Renkaiden eri ominaisuuksia puolestaan vertailet helposti sivuiltamme löytyvistä EU-rengastesti tuloksista.

Talvi- ja kesärenkaat edullisemmin verkkokaupasta Tilaamalla uudet kesä- tai talvirenkaat suoraan verkkokaupastamme, voit säästää nopean toimituksen ja ilmaisten postikulujen lisäksi hinnoissa. Tämä on mahdollista merkittävästi perinteisiä rengaskauppoja edullisemman hinnoittelun ansiosta. Lähetä tilaus meille siis jo tänään ja nauti turvallisemmista ajokilometreistä uusilla renkailla.Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 36,80 €
,
esim. 145/70R13T alkaen 36,80 €
tai 195/65R15T alkaen 50,00 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,70 €
,
esim. 155/70R12T alkaen 34,70 €
tai 195/50R15V alkaen 43,70 €
Riskitön kauppa:
  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus
Nopea + mukava palvelu:
  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen
Laaja valikoima ja ...:
...korkealaatusia tuotteita
  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 23.03.2017 07:07

RDFICW1217