Continental Henkilöauton talvirenkaat

Continental

Rengastyyppi

Rengaskoko

Hintaluokka

MerkkiErittäin hyvin valmisteltu: Continental talvirenkaat

Aloita kylmä kausi ja kuljettajille tämä tarkoittaa valmistautuminen raskaan talviolosuhteisiin: huono näkyvyys, märillä teillä, alhaisissa lämpötiloissa, lunta ja jäätä. Kun tulee aika korvaa kesärenkaat talveen, tulisi harkita laatua valittaessa talvirenkaat, esimerkiksi ContiWinterContact sarjatuotantoa Continental.

Erikoisprofiili turvallisuuden lisäämiseksi varten Continental talvirenkaiden kanssa

Jarrutus märällä ja jäisellä on aina ollut ratkaiseva ominaisuus Continental talvirenkaille. Suuri määrä uria ja erityinen sijainti profiilia ja lapalohkoa varmistaa erinomainen pidon jopa lumella. Continental talvirenkaiden innovatiivisia profiileja edistää erittäin hyvä hajonta vettä, joka vähentää vesiliirron, mikä osaltaan lisää turvallisuutta liikenteessä talvella.Nämä hyödyt edistää renkaiden yleistä suorituskykyä, hyvä ohjattavuus suurilla nopeuksilla ja lyhentämään jarrutusmatkaa.

Continental talvirenkaiden tasaisesti painetta ja kulutuskestävyys

Koska he ovat korkealaatuisia tuotteita, jotka valmistetaan käyttämällä uusinta teknologiaa, Continental talvirenkaat kehua parannetun suorituskyvyn ja korkea vastustuskyky kulumisesta johtuen yhtenäinen jäykkyys ja puristus kontaktipinta tiehen.

Jatkuva kehitys Continentalilla

Continental, auto renkaiden kehittämistä, etenkin talvella ContiWinterContact sarjassa, ei lopu koskaan. Korkea mukavuus ja täysin turvallisesti jopa lunta voidaan tarjota, pitkä kokemuksen varten alalla.Yhtiö jatkuvasti tutkii ja kehittää uutta materiaalia seokset ja yhdisteet erityisesti suunniteltu talvirenkaille, koska hän haluaisi tuoda parhaat tuotteet, kuten esim. TS 850 ContiWinterContact, joka antaa turvallista matkaa kylmällä säällä.

Suosituimmat tulokset testissä Continental talvirenkaille

Kuuluisa erikoistunut julkaisut testaavat määräajoin eri renkaat korkealaatuisena. Continental talvirenkaat pysyvä onnistua joka vuosi saada erinomaisia tuloksia.

Laatu renkaat kaikki kategorioille

Lukemattomat Continental auto renkaat ovat korkealaatuisia tuotteita,joiden laatuja mittaa jopa korkeimmat odotukset. Continental talvirenkaat ovat täydellinen valinta, kun ei ole kompromisseja turvallisuutta ja mukavuutta, varsinkin talvella.

Continental profiileihin:

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 37,10 €
,
esim. 175/70R13T alkaen 37,10 €
tai 195/65R15T alkaen 50,00 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,70 €
,
esim. 165/70R13T alkaen 34,70 €
tai 195/50R15V alkaen 45,00 €
Nopea + mukava palvelu:
  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen
Halvat hinnat:
  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 28.05.2017 06:51