Apollo Renkaat

Apollo

Rengastyyppi

Rengaskoko

Hintaluokka

MerkkiApollo renkaat

Apollo renkaat löydät nyt myös Rengas-Onlinen suuresta rengasvalikoimasta, mistä tilaat ne kätevästi itsellesi ilman postikuluja, kun ostat kaksi tai useamman renkaan kerrallaan. Apollo renkaat ovat tunnettuja erityisesti loistavista ajo-ominaisuuksista sekä turvallisuudestaan, minkä ansiosta voit aina luottaa niiden laatuun. Apollon kesärenkaat valmistetaan myös aina hyödyntäen viimeisintä osaamista rengasalalta ja käyttäen viimeisimpiä tekniikoita niiden valmistuksessa. Tästä syystä yhä useammat Pohjoismaalaiset yksityis- ja ammattiautoilijat ovat valinneet ne ajoneuvoihinsa. Renkaiden valitseminen Renkaiden valitseminen voi joskus tuntua hankalalta, kun eri malleja ja merkkejä voi olla tarjolla jopa satoja ellei tuhansia.

Asioidessasi Rengas-Onlinen verkkokaupassa renkaiden valitseminen ei enää tarvitse olla vaikeaa, eikä myöskään kallista. Kun tiedossa on tarvitsetko kesärenkaat vai talvirenkaat, niin sinun tulee ainoastaan tietää joko autosi merkki ja malli tai nykyisten vanteidesi koko. Verkkosivuillamme sinulla on käytössä hakukone, mihin voit suoraan syöttää ajoneuvosi merkin ja mallin, minkä jälkeen saat kattavan listan tuotteista, jotka sopivat auton alkuperäisiin vanteisiin. Tämän lisäksi sinulla on käytössäsi myös ystävällinen rengasneuvonta, joka mieluusti auttaa sinua puhelimitse renkaiden valintaan liittyvissä kysymyksissäsi.

Tilaa renkaat netistä ja säästä Tilaamalla uudet Apollon renkaat verkkokaupasta, voit säästää rengaskulujen lisäksi toimituksessa, sillä meiltä useamman renkaan tilaavat asiakkaat saavat myös kuljetuksen kaupan päälle! Ostamalla uudet talvirenkaat hyvissä ajoin ennen talven alkua varmistat turvallisemmat kilometrit. Tee tilaus siis heti ja nauti turvallisesti ajamisesta kaikkina vuodenaikoina.Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 37,10 €
,
esim. 175/70R13T alkaen 37,10 €
tai 195/65R15T alkaen 50,00 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,70 €
,
esim. 165/70R13T alkaen 34,70 €
tai 195/50R15V alkaen 45,00 €
Laaja valikoima ja ...:
...korkealaatusia tuotteita
  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita
Nopea + mukava palvelu:
  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen
Riskitön kauppa:
  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 28.05.2017 06:47