All Terrain renkaat

Rengastyyppi

Rengaskoko

/

Hintaluokka

Merkki

Haku rekisterinumerolla

Anna ajoneuvosi rekisterinumero.
Etsimme sen avulla sopivat renkaat ajoneuvoosi.

:Maastorenkaat

Maastorenkaat ostat itsellesi Rengas-Onlinen verkkokaupasta. All-Terrain maastorenkaat ovat kätevä vaihtoehto, kun haluat autoltasi suorituskykyä hiekkateillä ja maastossa, mutta suuri osa ajamisesta tapahtuu silti asfaltilla. Niillä saat autoosi tasaiset ajo-ominaisuudet lähes missä tahansa.

Valikoimastamme löydät laaturenkaat maastoon useilta huippuvalmistajilta, kuten Hankook, Dunlop, Bridgestone, General, Yokohama, Goodyear ja Nankang sekä lukuisilta pienemmiltä merkeiltä. Oikea rengaskoko ja sen valinta Oikean rengaskoon valitseminen verkkosivuillamme on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Voit yksinkertaisesti vain syöttää ajoneuvosi merkin, mallin ja tyypin hakukoneeseen, minkä jälkeen saat kattavan listan soveltuvista tuotteista. Tämän jälkeen on vielä hyvä tarkistaa ajoneuvosi ohjekirjasta, että koko vastaa varmasti alkuperäistä. Tämän jälkeen voit tilata ne kätevästi esimerkiksi lähimpään rengashuoltoosi, missä asennus suoritetaan. Renkaiden vertailu puolestaan onnistuu näppärästi EU-rengasmerkintöjen avulla, joissa eri renkaille on annettu arvosanat niiden tärkeimmistä ominaisuuksista. Nämä merkinnät ovat ilmoitettu myös verkkokaupassamme.

Renkaat verkkokaupasta halvemmalla Laaturenkaat voit tilata edulliseen hintaan suoraan verkkosivuiltamme, mistä saat ostamillesi tuotteille myös normaalin 30 päivän vaihto ja palautusoikeuden sekä kuljetuksen postikuluitta. Tekemällä rengashankinnat verkossa voit säästää suuria summia hinnoissa, ajasta puhumattakaan. Lähetä meille tilaus tänään ja tee ajamisesta hauskempaa uusilla renkailla.

Me asennamme
renkaasi!
Hae
asennusliike
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 37,10 €
,
esim. 175/70R13T alkaen 37,10 €
tai 195/65R15H alkaen 48,30 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,70 €
,
esim. 155/70R12T alkaen 34,70 €
tai 195/50R15V alkaen 43,70 €
Laaja valikoima ja ...:
...korkealaatusia tuotteita
  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita
Riskitön kauppa:
  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

© 1999-2017 by Delticom / rengas-online.com 29.03.2017 06:41